Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2016 08:48 - ТАЙНОТО ГЕРМАНСКО ПРОРОЧЕСТВО се сбъдва! Всеки момент - ЯДРЕН УДАР В ЕВРОПА! Ето в КОЙ ГРАД!
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1869 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ТАЙНОТО ГЕРМАНСКО ПРОРОЧЕСТВО се сбъдва! Всеки момент - ЯДРЕН УДАР В ЕВРОПА! Ето в КОЙ ГРАД!
http://www.zahariada.com/
  Apr 27, 2016
image

През май 2015 г. известният американски милиардер Джордж Сорос заяви следното: ” Ако възникне сблъсък между Китай и военен съюзник на САЩ, като например Япония, няма да е преувеличено да се каже, че ние ще се окажем на ръба на Трета световна война”. Скоро подобни съждения изказа и главнокомандващият съюзническите сили на НАТО в Bryunsume (Холандия), Hans-Lothar Domrёze.
 

Тези твърдения съвпадат с прогнозите на западни пророци, направени в периода 1950-1970, отнасящи се за 2016 г. и след това. При това в гаданията на ясновидците, като и в прогнозата на Сорос, Русия играе ролята на “флангов съюзник Китай” нахлуващ в Европа. Тези пророчества са своеобразен паранормален артефакт, показващ постоянният страх на Запада от “непредсказуемата руска мечка.”
 

“Руснаците ще нахлуят в Германия”
 

През 1992 г., когато Русия по нищо не напомня на сегашната страна, “изправила се на крака”, много германски издания публикуваха апокалиптичното пророчество на гадателя от Германия Алоиз Ирмайер. Пророчеството е направено през 1953 г. пред съседско момиче, което по- късно го записва в дневника си. В онези дни, прогнозата на Ирмаейр предизвиква в германската публика вълна от иронични забележки, защото нищо в прогнозата не изглеждало реално.
 

“Моето момиче, по твое време ще изпиташ много сътресения. Първо, страната ни ще просперира, както никога до сега. Тогава ще започне упадък във вярата в Господ и хората ще затънат в пороци, към нас ще се втурне поток от бежанци от Балканите и Африка. Нашите пари ще се обезценят, ще има висока инфлация. Малко след това в Германия ще започне революция и гражданска война, а след това през нощта в Европа изведнъж ще нахлуят руснаците. ”
 

Според Ирмайер в Европа ще се използва тактическо ядрено оръжие, което ще срине до основи Прага. Едва след това враждуващите страни – а това ще са Жълтият дракон заедно Червената мечка, които се противопоставят на “Орела на Атлантика” – ще се вслушат в гласа на разума. Третата световна ще бъде спряна буквално на нейния праг. Атомен апокалипсис няма да последва.
 

Ако през 1992 г. пророчеството на Ирмайер не се радва на никаква популярност, през 2015 г., когато е пуснато в интернет, събра 200 000 гледания за една-две седмици.
 

Съвременните германци са станли по- суеверни? Не, по-скоро те са уплашени от пророчеството, което вече се сбъдна – за “потоците от бежанци.” Както и на невероятните паралели между адските видения на Ирмайер и “стратегическите анализи”, които изплашиха жителите на Стария свят от Северноатлантическия алианс.
 

“Три числа: две осмици и деветка”
 

Вероника Люкен доби популярност в САЩ като една от най-красивите предсказателки за всички народи и времена. Що се отнася до точността на нейните пророчества, проверка не е възможна: по-голямата част са направени през 1976-1978 г. и тя ги отнася към 2015-2020 г. Интересното е, че прогнозирайки Трета световна война, Вероника не използва езика на Езоп в стил Нострадамус или същия този Ирмайер.
 

“Три числа: две осмици и деветка” – е единствената загадъчна фраза, която Люкен не си прави труда да обясни. В останалото Вероника, в живота обикновена домакиня, оперира с такива термини като направления на главните удари, брой и имена на военни групи, като опитен генерал.
 

Изненадващо е, но и Люкен като Ирмайер, предвижда унищожаване на Прага след употреба на тактически ядрени оръжия. И отново Европа е нападната от “руски войски”. Само че това не се предхожда от революция в Германия, а от метеж във Ватикана, убийство на папата, война на Балканите. “В Белград влизат руските войски, разполагат се в Италия, влизат в три колони в Германия откъм река Рейн …”
 

Ако се вярва на Вероника, събитията в Европа ще предизвикат конфликт между Русия и Съединените щати. Така гадателката предрича “ера на световен мир”, но само след ядрен апокалипсис: “Хората се учат да живеят духовен живот, отказват се от интелигентни машини съзнателно, търсят радост в работата с ралото”.
 

Пророчествата на американката са интересни поради няколко причини. Първо, бъдещият военен конфликт на Америка с Русия, тя предвижда, живеейки в “ерата на разведряване.” На второ място, за първи път тя използва общоприетия термин “климатично оръжие”: във виденията и Русия го използва срещу САЩ, провокирайки ужасни земетресения.
На трето място: интересно е това изречение на пророчицата: “Войната ще започне, когато след серия от продължителни конфликти всички страни изведнъж започнат да говорят за мир. Когато на всички ще им изглежда, че най-лошото е избегнато. ”

 

Виденията на евангелиста

Това предсказание евангелизаторът прави през 1968 г., когато не е имало дори и намек за днешната масова емиграция към Стария свят от Африка.Особено са интересни пророчествата на тези, чиито пророчества вече са се сбъднали. И е за предпочитане повече от веднъж. Това е вярно за човекът от Конго, член на норвежкото “Движение на Светата Троица”, проповедникът Емануел Минос. Така, през 1954 г., той прогнозира началото на телевизионното радиоразпръскване в Норвегия през 1968 г., а през 1937 г., още момче – разцвет на Норвегия заради още непроучените петролни находища.
По отношение на Третата световна, норвежкият евангелист я предвижда в начало през 2016. Но ако например, Вероника вижда като предвестници на ядрения апокалипсис “всеобщи разговори за мир”, както и “ярка комета в небето, която ще се появи неочаквано за всички астрономи,” Минос счита, че белегът за скорошни беди ще бъде “насочване на стотици хиляди бедни чернокожи, бягащи от глад и войни, в Европа. ”

 

Сега обратно към американския милиардер Сорос и прогнозите му по отношение на Третата световна война, направени по време на реч на конференция на Световната банка.
 

Най-впечатляващото нещо е, че предсказанията Сорос изразени тази пролет, са били известни още … преди шест години. През 2009 г. в Интернет се появява мистериозен пророк, който твърди, че е пътешественик във времето, и се нарича Aдон Креп.
 

Заявявайки, че той се е появил в нашето време за да предупреди земляните за надвиснали беди, Креп през 2009 г. прогнозира въоръжения конфликт в Украйна през 2014 г., а след това – дума по дума като Сорос – разкрива, че “китайските лидери, които в хода на реформирането на икономиката ще им се наложи да успокоят хората си и за да запазят властта си, ще започнат война с нападения срещу Япония и Южна Корея, предизвиквайки по този начин началото на Третата световна. ”
 

В допълнение, Креп, като Сорос през 2015 г., призовава Вашингтон “да направи отстъпки на Китай, който ще вземе Русия като съюзник”, и да позволи юана да се включи във валутната кошница на МВФ.
 

Съвпаденията в пророчествата на Креп и на Сорос са такива , че неволно повдигат въпроси. Например, не се ли е криел под псевдонима Креп самият Сорос? Или, може би, милиардерът е обявил прогнозата си, след като е изучил мистичните откровения на Креп? И защото точно на Креп?
 

Наистина , ако Сорос, което е разбираемо, оперира с акроним USA (United States), то Креп вместо нея използва AFE (макар че не дешифрира), като казва, че в неговото “настояще, което за четящите тези редове не е толкова далечно, държава с названието USA не съществува. ”
 

Виенските пророчества
 

В заключение трябва непременно да се споменат апокалиптичните предсказания на “Виенския пророк” Готфрид фон Верденберг, направени от него в телевизионно предаване през 1994 г. по централната австрийска телевизия.
Моля, обърнете внимание: защо преди 21 години Готфрид прогнозира възраждането на нова Руска империя през 2017 г., като казва, че предвестник ще бъде “спирането на руския газ за Европа и не много успешния опит на Стария свят да го замени с доставки от Норвегия.”

 

От пророчествата на фон Верденберг, отнесени от него към 2016-2017 г, предвестник на войната ще стане идването на власт в Москва на военните, а Третата световна война, която ще започне скоро след това, ще продължи две години, след което броят на населението на Земята ще бъде намален до 600 милиона.Едва ли някой ще откаже да се съгласи, че всичко това не бихме могли да си представим през 1994 г. Впрочем както и терористичното образувание, наречено ИДИЛ (ИД), което Верденберг тогава нарича “квзиислямска държава И”, както и БЛА (безпилотни летателни апарати, бойни дронове) в небето на Украйна.
 

Впрочем ще изчакаме и ще видим. Добре би било след няколко години да се върнем към тези пророчества, и да започнем с думите: “Сега имаме най-доброто доказателство за спорните западни статистики, в които се казва, че за последните 200 години на всеки сто прогнози има само по една – която частично се сбъдва!. “/burgasnews.com




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - да не забравиш и индийския гуру
04.05.2016 09:05
Дето предсказа апокалиптични наводнения /вероятно от емигранти/ заливащи цяла Европа и започващи от Прага.
цитирай
2. zahariada - Да
04.05.2016 10:46
Няма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757568
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031